fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina reivindica el talent de Castelló per a convertir els somnis de la província en oportunitats de la mà del PP

Marta Barrachina reivindica el talent de Castelló per a convertir els somnis de la província en oportunitats de la mà del PP

La presidenta del PPCS afirma que “el PP ha tornat” amb la “força de les idees dels ciutadans que respecten i demanen respecte per a un territori que persegueix metes compartides”.

La presidenta provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, ha reivindicat hui en la Convenció Nacional que el PP celebra a València el talent d’una província líder que mereix un futur que només el projecte sòlid del PP garanteix. Ho ha fet davant un públic presidit pel màxim dirigent del PP, Pablo Casado, que reunit a l’Auditori de les Arts i les Ciències, ha ovacionat a la líder del PPCS que ha defensat les idees del PP “perquè són les que garanteixen les oportunitats que mereixen els nostres ciutadans”.

“Castelló és una província quallada de talent, el de milers de famílies que amb respecte demanen oportunitats. I aqueix mateix respecte reclamem per al nostre territori enfront d’una esquerra que ha desmantellat els nostres recursos sanitaris i atacat a sectors primaris de la nostra economia com la pesca, la ramaderia o l’agricultura”.

Amb il·lusió i força, la líder del PPCS ha afirmat que “aquest és un projecte de tots, el que abraça idees des de la llibertat. I volem que els somnis de les famílies de la nostra província siguen realitat. Reforçar aqueixa costa amenaçada per la falta d’infraestructures, garantir l’accés a un transport públic que garantisca freqüències i horaris, que invertisca en carreteres i genere progrés a través de la indústria”. L’objectiu és “que els nostres ciutadans siguen feliços, sense que ningú qüestione com viuen, com parlen, en què pensen o quina religió professen”.
Aqueix és l’esperit “que defensem i protegim amb vehemència”. “El dels nostres senyals d’identitat i tradicions, la unió de territoris i la concòrdia que reivindica la Constitució. I creiem que aquestes idees, les que ens fan líders, les de tots, són les que retornaran a Castelló, a la Comunitat Valenciana i a Espanya el prestigi i la il·lusió que mereixen. La que mai degué perdre, perquè el PP ha tornat”, ha conclòs la presidenta provincial del PPCS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.