fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Metrovalencia col·labora amb la marató de donació de sang del dissabte organitzat pel Centre de Transfusió

Metrovalencia col·labora amb la marató de donació de sang del dissabte organitzat pel Centre de Transfusió

FGV obsequiarà amb dos viatges gratuïts als participants amb el lema “Posa’t en marxa, vine a donar i torna amb metro”.

Metrovalencia col·labora amb l’organització de la marató de donació de sang que tindrà lloc el dissabte dia 23 de novembre en l’Institut Lluís Vives de València, situat en la intersecció entre els carrers Marqués de Sotelo i Xàtiva, per a cobrir les necessitats dels hospitals de la demarcació. L’horari de les extraccions serà de 10 a 21 hores.

Amb el lema “Posa’t en marxa, vine a donar i torna amb metro”, Metrovalencia obsequiarà a cada participant de la donació amb dos viatges gratuïts per a metre o tramvia de totes les zones. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb esta iniciativa que organitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

FGV participa assíduament en les campanyes de donació a València i Alacant que s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per l’empresa amb la Federació de Donants de la Comunitat Valenciana, per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de campanyes com “Dóna Sang.365 dies. 365 motius”, “Darrere de cada donant hi ha un heroi” i “Ser donant no passa de moda”.

A través d’este acord, FGV cedeix espais en les estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, així com a l’interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen per objecte promoure la donació altruista de sang.

Cal recordar que FGV va rebre en 2009 el guardó “Gota de Plata” de la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana “per la seua activa col·laboració en la divulgació i promoció de les campanyes de donació”.

L’acord subscrit amb la Federació de Donants es desenvolupa a través de “Línia 0”, iniciativa amb la qual FGV assumeix el compromís de promoure conductes solidàries entre els seus usuaris i participar activament en les campanyes de sensibilització que desenvolupen institucions públiques i entitats sense ànim de lucre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.