fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Metrovalencia col路labora amb la marat贸 de donaci贸 de sang del dissabte organitzat pel Centre de Transfusi贸

Metrovalencia col路labora amb la marat贸 de donaci贸 de sang del dissabte organitzat pel Centre de Transfusi贸

FGV obsequiar脿 amb dos viatges gratu茂ts als participants amb el lema “Posa’t en marxa, vine a donar i torna amb metro”.

Metrovalencia col路labora amb l’organitzaci贸 de la marat贸 de donaci贸 de sang que tindr脿 lloc el dissabte dia 23 de novembre en l’Institut Llu铆s Vives de Val猫ncia, situat en la intersecci贸 entre els carrers Marqu茅s de Sotelo i X脿tiva, per a cobrir les necessitats dels hospitals de la demarcaci贸. L’horari de les extraccions ser脿 de 10 a 21 hores.

Amb el lema “Posa’t en marxa, vine a donar i torna amb metro”, Metrovalencia obsequiar脿 a cada participant de la donaci贸 amb dos viatges gratu茂ts per a metre o tramvia de totes les zones. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col路labora amb esta iniciativa que organitza el Centre de Transfusi贸 de la Comunitat Valenciana.

FGV participa ass铆duament en les campanyes de donaci贸 a Val猫ncia i Alacant que s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per l’empresa amb la Federaci贸 de Donants de la Comunitat Valenciana, per a participar en les col路lectes i afavorir la difusi贸 de campanyes com “D贸na Sang.365 dies. 365 motius”, “Darrere de cada donant hi ha un heroi” i “Ser donant no passa de moda”.

A trav茅s d’este acord, FGV cedeix espais en les estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, aix铆 com a l’interior de les unitats, amb la col路locaci贸 de panells informatius per a promocionar les campanyes de conscienciaci贸 que tenen per objecte promoure la donaci贸 altruista de sang.

Cal recordar que FGV va rebre en 2009 el guard贸 “Gota de Plata” de la Federaci贸 de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana “per la seua activa col路laboraci贸 en la divulgaci贸 i promoci贸 de les campanyes de donaci贸”.

L’acord subscrit amb la Federaci贸 de Donants es desenvolupa a trav茅s de “L铆nia 0”, iniciativa amb la qual FGV assumeix el comprom铆s de promoure conductes solid脿ries entre els seus usuaris i participar activament en les campanyes de sensibilitzaci贸 que desenvolupen institucions p煤bliques i entitats sense 脿nim de lucre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.