Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Metrovalencia experimenta un augment de viatgers i viatgeres del 36% respecte al dimarts de la setmana passada

Metrovalencia experimenta un augment de viatgers i viatgeres del 36% respecte al dimarts de la setmana passada

Tram d’Alacant experimenta igualment un augment en el nombre de viatgers i viatgeres del 36,6% respecte al dimarts de la setmana passada.

El nombre de viatgers i viatgeres que s’han desplaçat aquest dimarts per les explotacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Metrovalencia i TRAM dAlacant, ha experimentat un significatiu augment respecte al dimarts 7 d’abril, quan únicament es permetia el desplaçament de treballadors i treballadores de sectors essencials.

Les dades provisionals, fins a les 12 hores d’este dimarts, concreten que 8.838 usuaris i usuàries de Metrovalencia han viatjat amb tren o tramvia, la qual cosa significa un augment del 36% respecte al dimarts anterior, 7 d’abril.

Si es comparen la xifra de viatgers i viatgeres del matí d’este dimarts amb la del 17 de març, primer dimarts després del decret d’alarma, es registra un descens del 23%, mentre que les dades d’este dimarts reflecteixen un descens del 90% en el nombre de viatgers i viatgeres respecte al 3 de març, data anterior a la pandèmia.

Per part seua, els viatgers i viatgeres del TRAM d’Alacant fins al migdia s’han elevat fins a 1.025, la qual cosa representa un 36,6% més respecte al dimarts de la setmana anterior, si bé es registra un descens del 34% respecte al primer dimarts amb l’estat d’alarma, i un descens del 92% respecte al 3 de març, data anterior a la pandèmia i, per tant, a la declaració de l’estat d’alarma..

Durant esta jornada, l’absència d’incidències ha sigut tònica dominant en les circulacions de València i Alacant fins al migdia, sense produir-se aglomeracions en les estacions i unitats de Metrovalencia i TRAM dAlacant.

En este sentit, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat la “total normalitat amb la qual s’ha succeït la jornada de hui en tota la xarxa de Metrovalencia, així com en la del Tram d’Alacant” i ha agraït la labor realitzada per voluntaris de Protecció Civil i Forces de Seguretat de l’Estat des de primera hora del matí durant el repartiment de màscares de protecció entre els usuaris en les principals estacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.