fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Metrovalencia experimenta un augment de viatgers i viatgeres del 36% respecte al dimarts de la setmana passada

Metrovalencia experimenta un augment de viatgers i viatgeres del 36% respecte al dimarts de la setmana passada

Tram d’Alacant experimenta igualment un augment en el nombre de viatgers i viatgeres del 36,6% respecte al dimarts de la setmana passada.

El nombre de viatgers i viatgeres que s’han despla莽at aquest dimarts per les explotacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Metrovalencia i TRAM dAlacant, ha experimentat un significatiu augment respecte al dimarts 7 d’abril, quan 煤nicament es permetia el despla莽ament de treballadors i treballadores de sectors essencials.

Les dades provisionals, fins a les 12 hores d’este dimarts, concreten que 8.838 usuaris i usu脿ries de Metrovalencia han viatjat amb tren o tramvia, la qual cosa significa un augment del 36% respecte al dimarts anterior, 7 d’abril.

Si es comparen la xifra de viatgers i viatgeres del mat铆 d’este dimarts amb la del 17 de mar莽, primer dimarts despr茅s del decret d’alarma, es registra un descens del 23%, mentre que les dades d’este dimarts reflecteixen un descens del 90% en el nombre de viatgers i viatgeres respecte al 3 de mar莽, data anterior a la pand猫mia.

Per part seua, els viatgers i viatgeres del TRAM d’Alacant fins al migdia s’han elevat fins a 1.025, la qual cosa representa un 36,6% m茅s respecte al dimarts de la setmana anterior, si b茅 es registra un descens del 34% respecte al primer dimarts amb l’estat d’alarma, i un descens del 92% respecte al 3 de mar莽, data anterior a la pand猫mia i, per tant, a la declaraci贸 de l’estat d’alarma..

Durant esta jornada, l’abs猫ncia d’incid猫ncies ha sigut t貌nica dominant en les circulacions de Val猫ncia i Alacant fins al migdia, sense produir-se aglomeracions en les estacions i unitats de Metrovalencia i TRAM dAlacant.

En este sentit, el conseller de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, Arcadi Espa帽a, ha destacat la “total normalitat amb la qual s’ha succe茂t la jornada de hui en tota la xarxa de Metrovalencia, aix铆 com en la del Tram d’Alacant” i ha agra茂t la labor realitzada per voluntaris de Protecci贸 Civil i Forces de Seguretat de l’Estat des de primera hora del mat铆 durant el repartiment de m脿scares de protecci贸 entre els usuaris en les principals estacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.