fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mor una xiqueta de 12 anys per negligència mèdica a València

Mor una xiqueta de 12 anys per negligència mèdica a València

Uns pares es queden sense la seua filla malgrat haver-la portat al metge en tres ocasions.

Emma Martínez Gascón, de 12 anys, va morir el passat dilluns a l’Hospital Clínic de València a causa d’una peritonitis purulenta i una infecció de la sang. Malgrat haver estat portada en tres ocasions al metge pels seus pares amb dolors abdominals forts, febre i vòmits, els facultatius no van detectar cap malaltia de gravetat i la van enviar a casa.

Pel que sembla, els metges no van realitzar una anàlisi de sang o una ecografia que probablement haguessin detectat la patologia. La mare d’Emma havia insistit en que podia tractar-se d’una apendicitis a causa de precedents familiars, però les seues suggerències van ser ignorades.

Este trist cas posa de manifest la necessitat d’un sistema sanitari més exhaustiu i eficient, que garantisca la salut i seguretat dels seus pacients. Els pares d’Emma exigeixen justícia i una investigació exhaustiva per a assegurar que això no torni a succeir en el futur. La mort d’una xiqueta tan jove és una pèrdua irreparable, i és important que es prenguen mesures per prevenir futures tragèdies similars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.