fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella entrega les Creus de Santa Ll煤cia als col路lectius que lluiten enfront de la COVID-19

Morella entrega les Creus de Santa Ll煤cia als col路lectius que lluiten enfront de la COVID-19

El Pla d’Estudis ha albergat a les entitats que reben aquest reconeixement i el nombr贸s p煤blic.

La ciutat de Morella ha entregat avui la seua m脿xima distinci贸 a aquells col路lectius que han fet i fan front a la pand猫mia de la COVID-19. Aix铆, el Pla d’Estudis ha acollit a les entitats que han rebut aquest reconeixement, les quals s贸n el Centre de Salut de Morella, Hospital Comarcal de Vinar貌s, Centre de Salut P煤blica de Benicarl贸, Equip Base de Serveis Socials Mancomunitat Els Ports, Resid猫ncia Sant Joan Baptista de Morella, Centre de Dia de Morella, Creu Roja Morella-Els Ports, Serveis Municipals Ajuntament de Morella, Policia Local de Morella, Gu脿rdia Civil, Protecci贸 Civil, Bombers Voluntaris de Morella, Bombers Forestals i Unitat Militar d’Emerg猫ncies, aix铆 com al p煤blic general que ha assistit.

L’entrega de les Creus de Santa Ll煤cia ha estat presidit per l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, junt amb tota la corporaci贸 municipal. A m茅s, ha comptat amb la pres猫ncia del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la vicepresidenta de la Diputaci贸 de Castell贸, Patricia Puerta, i la subdelegada del Govern a Castell贸, Soledad Ten; entre altres autoritats.

Representants de cada col路lectiu ha rebut de mans de l’alcalde la distinci贸 i despr茅s ha dirigit unes paraules en nom de cadascun el cap de la Policia Local, Jose Luis Grau, la metgessa, Loles Parad铆s, la treballadora social, Marisa Ib脿帽ez i Juana Monfort dels serveis de neteja. En l’acte tamb茅 ha participat l’Associaci贸 Musical Mestre Candel i ha estat presentat per la periodista Anna Querol.

Cal recordar que la m脿xima distinci贸 es va aprovar en el ple extraordinari celebrat el passat 7 de gener dia de Sant Juli脿, patr贸 de Morella, per貌 la situaci贸 amb la pand猫mia de la COVID-19 no va permetre l’acte c铆vic d’entrega de les creus. Aix铆, la regidora Judit Garc铆a, ha iniciat l’entrega amb la lectura de l’acord del ple per a passar a l’entrega de les distincions per grups. Primer el de seguretat, seguit del dels serveis municipals i serveis socials i finalitzar amb els col路lectius sanitaris. De manera que s’ha escollit el 14 d’agost com l’inici d’uns dies de festa i retrobament.

Aix铆, Rhams茅s ha destacat “la tasca que han realitzat aquestos col路lectius durant la pand猫mia de la COVID-19, sobretot en els primers moments d’incertesa, ha sigut molt dura”. L’edil ha explicat que “茅s un honor entregar estes distincions pel que ha suposat tot el servei p煤blic del conjunt dels col路lectius” i ha remarcat que “cadascun d’ells s贸n un exemple del servei als altres, de professionalitat i de suma”. A m茅s, ha afegit que “continuem fent front a la pand猫mia des de la responsabilitat, el comprom铆s i l’exemple de tots ells i tamb茅 de visibilitzar molts dels treballs essencials com la neteja i tants altres que sempre han estat silenciats i s贸n fonamentals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.