fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella trasllada la seua queixa al cadastre per les valoracions cadastrals i reclama m茅s informaci贸

Morella trasllada la seua queixa al cadastre per les valoracions cadastrals i reclama m茅s informaci贸

L’ajuntament de Morella presta la seua ajuda als contribuents sobre la nova valoraci贸 cadastral.

L’ajuntament de Morella reclama m茅s informaci贸 sobre les noves valoracions cadastrals. Aix铆, el consistori no sols reclama m茅s informaci贸, sin贸 que es queixa de la manera com s’est脿 fent esta nova valoraci贸 de les construccions de s貌l r煤stic. Cal recordar que es va fer una revisi贸 cadastral durant l’any passat i ara s’estan rebent noves valoracions. A m茅s, demana no agreujar m茅s al sector primari i les masies, estes s贸n molt valuoses i cal fer un esfor莽 important per al seu manteniment.

Durant aquests dies estan arribant les cartes amb estes valoracions, de manera que des del consistori demanen que cal clarificar els criteris, donar major informaci贸 als ve茂ns i ve茂nes i als ajuntaments quan es realitzen este tipus d’enviament massiu de valoracions per part del cadastre. Morella est脿 treballant per a poder prestar ajuda i informaci贸 als contribuents i realitzar els tr脿mits per realitzar canvis o reclamar els m煤ltiples errors que puga haver-hi en la valoraci贸.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallar茅s, ha destacat que “des de l’ajuntament prestem la informaci贸 i ajuda que podem als contribuents, encara aix铆, reclamem que el cadastre ens facilite tota la informaci贸 i clarifique els criteris que afecten esta valoraci贸”. L’edil tamb茅 ha comentat que “estem treballant i buscant mecanismes d’ajuda perqu猫 afecte m铆nimament, ja que, a m茅s els masos compten amb menys serveis que els habitatges situats dins del nucli urb脿 de Morella i 茅s un esfor莽 el seu manteniment”, a m茅s, ha afegit que “des de les administracions, el que cal fer, 茅s donar suport i no el que est脿 fent el cadastre des de fa uns anys”.

Cal recordar que l’ajuntament de Morella ja es va posicionar en contra de la nova taxa per valoritzaci贸 i eliminaci贸 de residus urbans que afecta masos i edificacions que no disposen de servei de recollida d’escombraries. La revisi贸 cadastral dels 煤ltims anys i el fet que el titular dels residus s’agafa a partir del cadastre ha fet que apareguen nous rebuts en este tipus d’edificacions, algunes de les quals no tenen les condicions d’habitabilitat i no generen residus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.