fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules treballa en un pla de promoció del comerç local

Nules treballa en un pla de promoció del comerç local

Destinarà fons propis a posar en marxa campanyes per a reactivar al sector.

L’Ajuntament de Nules està treballant en un pla de promoció del comerç local amb l’objectiu de promocionar la compra de proximitat una vegada activada la nova normalitat.

Per este motiu l’alcalde, David García, i la regidora de Comerç, Susana Tusón, s’han reunit amb representants de la junta de l’Associació de Comerç Zona Centre (ACZ), “la idea és aprovar, en les pròximes setmanes, este pla amb el que es pretén ajudar al sector en esta fase de recuperació, ja que molts dels comerços han estat tres mesos tancats el que suposa una minva econòmica important per a tots ells. Per tant, anem a destinar diners a promocionar la compra local”, explica la regidora de Comerç, Susana Tusón.

De fet, esta setmana tindrà lloc una nova reunió per a seguir dissenyant conjuntament les campanyes i actuacions que l’Ajuntament de Nules posarà en marxa al municipi.

Cal recordar que al llarg de l’estat d’alarma el consistori ha desenvolupat diferents accions per a promocionar la compra de proximitat, així doncs ha facilitat als comerços, que han estat interessats en dur la compra als domicilis, els mitjans per a arribar a la ciutadania, o ha convocat concursos online amb premis consistents en vals de 50 euros per a consumir en el comerç local. A més, està repartint kits amb material de protecció com ara mascaretes, pantalles protectores i gel higienitzant a tots els comerços de la població per a utilitzar tant pels propis venedors com per les persones usuàries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.