fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda aconsegueix reduir en quasi mil persones l’atur a la localitat en els dos últims anys

Onda aconsegueix reduir en quasi mil persones l’atur a la localitat en els dos últims anys

El tinent alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha realitzat un balanç dels dos primers anys de legislatura en la seua àrea anunciant que l’atur a la localitat ha descendit en quasi mil persones des de maig del 2015 en què l’actual equip de govern va assumir l’alcaldia.

Així mateix, el tinent alcalde ha comentat que “les xifres han passat de 2.823 parats al maig del 2015 a 2.072 este passat mes de maig. Encara que la tendència és bona, ens queda molt treball per fer des de totes les administracions perquè es mantinga o, inclús, millore. Nosaltres, des de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, estem disposats i preparats per a continuar treballant en esta línia” i ha afegit que “el treball pensat per a fer dels nostres polígons una àrea empresarial estratègica es basa a dissenyar la formació basant-se en les necessitats dels ocupadors i assegurar-nos l’èxit dels nostres cursos”.

A més, Badenas ha situat una altra de les claus de l’èxit en la gran labor tècnica del departament de Territori per a reduir els temps en els quals es concedeixen les llicències d’obres o les d’activitats, fet que facilita la instal·lació i el creixement de les empreses. D’altra banda, ha assegurat que estes mateixes accions es duen a terme en el sector comercial i de serveis, buscant sempre la facilitat més gran per al desenvolupament de les activitats empresarials.

El responsable de l’àrea de Dinamització Econòmica ha conclòs dient que “a totes estes claus cal sumar les ajudes a la contractació en les quals hem introduït criteris socials i estem immersos en el programa Onda Innova, la novetat més important del qual és apostar pels projectes amb viabilitat contrastada. D’altra banda, i tal com ens vam comprometre hem acudit a totes les subvencions en matèria d’ocupació que han convocat altres administracions, recuperada la figura de l’AEDL i millorat la nostra Agència d’Ocupació local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.