fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda concedeix en 2017 llic猫ncies d’obres majors per valor de 8 milions d’euros

Onda concedeix en 2017 llic猫ncies d’obres majors per valor de 8 milions d’euros

L’Ajuntament d’Onda ha realitzat un balan莽 molt positiu respecte a la concessi贸 de llic猫ncies d’obres majors del passat exercici. El 2017 s’ha tancat amb la concessi贸 de 105 llic猫ncies i una inversi贸 total dels ciutadans que ronda els 8 milions d’euros, superant les xifra del 2016 que va acabar amb un total de 81 llic猫ncies d’obres majors per valor de gaireb茅 7 milions d’euros.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha assenyalat que 鈥渆l nombre de llic猫ncies ha crescut de forma significativa en els 煤ltims dos anys, m茅s si recordem les dades de l’exercici 2015, quan la inversi贸 va ser de 3,5 milions d’euros鈥. Per a l’alcalde, aquest augment de les llic猫ncies per a obres majors demostra que 鈥渟’ha mantingut una tend猫ncia creixent en l’economia local i reflecteix que les empreses han escom猫s millores en les seves instal路lacions, ja que tornen a generar beneficis. Aquestes dades s贸n un clar indicador de l’augment de la riquesa d’Onda, a m茅s de que signifiquen m茅s ocupaci贸 pels onders鈥.

En aquesta l铆nia, Huguet ha assegurat que l’equip de govern seguir脿 impulsant pol铆tiques que ajudin a millorar aquestes xifres i contribueixin a la creaci贸 de noves oportunitats laborals per als ve茂ns del municipi, malgrat que el consistori no t茅 les compet猫ncies en mat猫ria d’ocupaci贸.鈥淐ontinuarem oferint ajudes com les de la rehabilitaci贸, que no nom茅s han servit per millorar la imatge d’Onda. A m茅s han impulsat un dels sectors que es van veure m茅s afectats per la crisi, com 茅s el de la construcci贸, la qual cosa ha comportat la creaci贸 de m茅s llocs de treball鈥. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que durant el 2017 s’ha registrat la sol路licitud de permisos per realitzar aquest tipus de construccions en edificacions particulars per valor d’1.200.000 euros. 鈥淯na elevada xifra que demostra un clar repunt en el sector, que ha pogut beneficiar-se de les ajudes que s’han ofert

Leave a Reply

Your email address will not be published.