fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda destina m茅s de 19.000 euros a associacions locals juvenils per a impulsar programes d’oci i temps lliure

Onda destina m茅s de 19.000 euros a associacions locals juvenils per a impulsar programes d’oci i temps lliure

L’Ajuntament d’Onda, liderat per l’alcalde Ximo Huguet, est脿 intensificant les pol铆tiques de joventut a trav茅s de diferents l铆nies d’actuaci贸.

En la Junta de Govern celebrada este mat铆 s’han aprovat les noves bases que ha elaborat la regidoria de Joventut, que gestiona Asensio Blaya, per a la concessi贸 de subvencions a aquelles entitats locals per a la realitzaci贸 de programes d’oci i temps lliure dirigides als joves onders.

“L’objectiu de les subvencions 茅s donar suport a els diferents projectes que vulguin realitzar les associacions juvenils de la localitat”, ha explicat l’alcalde Ximo Huguet. Per a aix貌, el consistori es compromet a finan莽ar fins al 75% del cost total del programa. Per la seua banda, les associacions sol路licitants han de complir uns requisits per a l’assignaci贸 de les subvencions, que variaran en funci贸 de la puntuaci贸 obtinguda. Els punts s’atorgaran segons el tipus d’activitats realitzades, la seua repercussi贸, els seus objectius, i premiaran que promoguen la interrelaci贸 de persones joves mitjan莽ant la participaci贸 en altres localitats, que incloguen perspectiva de g猫nere i fomenten la inclusi贸 de les persones amb diversitat funcional, aix铆 com l’煤s del valenci脿. “Amb este tipus de bases pretenem evitar l’exclusi贸 social dels m茅s joves i potenciem que les diferents associacions juvenils tinguen m茅s facilitats per realitzar les seues activitats”, ha explicat l’alcalde, qui defensa la necessitat “d’educar als joves en valors, ensenyar-los a interrelacionar-se entre si i al fet que participen activament en la vida d’Onda”.

Les associacions interessades que sol路liciten la subvenci贸 hauran d’estar legalment constitu茂des com a associacions, hauran de realitzar les activitats descrites i estar inscrites en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament amb una antiguitat m铆nima de dos anys. Les sol路licituds es presentaran al SAT, en horari de 9.00 a 14.00 hores, en el termini de 30 dies naturals des de la seua publicaci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP).

Leave a Reply

Your email address will not be published.