Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda fomenta la qualitat de vida de 51 majors amb el servei d’Ajudes a domicili

Onda fomenta la qualitat de vida de 51 majors amb el servei d’Ajudes a domicili

L’equip de govern segueix apostant en 2017 pels dependents onders i concedeix estes ajudes perquè puguen rebre atenció especialitzada a les seues cases.

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Política Social que dirigeix Mari Carmen Aguilella, ha donat a conéixer les dades de les ajudes a domicili que s’han concedit en el municipi durant el 2017; un any en el qual l’aposta pel benestar social de tots els onders ha estat una prioritat per a l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet.

51 majors onders s’han vist beneficiats de les ajudes que l’Ajuntament d’Onda els ha atorgat corresponents als Serveis d’Ajudes a domicili (SAD). Al voltant de 110.000 euros ha estat l’import de les concessions d’estes ajudes, comptant amb una subvenció de Conselleria de 28.275 euros. Estes dades responen a l’aposta de l’actual equip de govern pel benestar dels veïns d’Onda, especialment dels majors més vulnerables, amb la finalitat de facilitar les seues tasques quotidianes a través d’un servei d’atenció especialitzada i personalitzada a les seues pròpies cases. Mari Carmen Aguilella ha explicat que, “des de l’Ajuntament, volem que els majors d’Onda puguen estar tot el temps possible en el seu entorn. En una aposta d’este equip de govern per millorar la seua qualitat de vida, posem al seu abast a professionals qualificats que els atendran en les seues necessitats diàries”.

La concessió d’estes prestacions estan vinculades a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. En este sentit, la tinent d’alcalde ha afirmat que des de l’àrea de Política Social es cobreixen les necessitats d’estes persones majors fins que l’Administració Autonòmica reconeix el seu grau de dependència. “Des de l’Ajuntament d’Onda destinem els diners necessaris per a complir amb el nostre principal objectiu, que és seguir proporcionant suport a les persones majors en situació de dependència que no poden valer-se per si mateixos per a les accions del dia a dia. Amb esta mesura dignifiquem la vida d’estes persones i promovem la independència i autonomia personal de qui més ho necessita”, ha destacat la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.