fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda fomenta la qualitat de vida de 51 majors amb el servei d’Ajudes a domicili

Onda fomenta la qualitat de vida de 51 majors amb el servei d’Ajudes a domicili

L’equip de govern segueix apostant en 2017 pels dependents onders i concedeix estes ajudes perqu猫 puguen rebre atenci贸 especialitzada a les seues cases.

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de la regidoria de Pol铆tica Social que dirigeix Mari Carmen Aguilella, ha donat a con茅ixer les dades de les ajudes a domicili que s’han concedit en el municipi durant el 2017; un any en el qual l’aposta pel benestar social de tots els onders ha estat una prioritat per a l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet.

51 majors onders s’han vist beneficiats de les ajudes que l’Ajuntament d’Onda els ha atorgat corresponents als Serveis d’Ajudes a domicili (SAD). Al voltant de 110.000 euros ha estat l’import de les concessions d’estes ajudes, comptant amb una subvenci贸 de Conselleria de 28.275 euros. Estes dades responen a l’aposta de l’actual equip de govern pel benestar dels ve茂ns d’Onda, especialment dels majors m茅s vulnerables, amb la finalitat de facilitar les seues tasques quotidianes a trav茅s d’un servei d’atenci贸 especialitzada i personalitzada a les seues pr貌pies cases. Mari Carmen Aguilella ha explicat que, “des de l’Ajuntament, volem que els majors d’Onda puguen estar tot el temps possible en el seu entorn. En una aposta d’este equip de govern per millorar la seua qualitat de vida, posem al seu abast a professionals qualificats que els atendran en les seues necessitats di脿ries”.

La concessi贸 d’estes prestacions estan vinculades a la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. En este sentit, la tinent d’alcalde ha afirmat que des de l’脿rea de Pol铆tica Social es cobreixen les necessitats d’estes persones majors fins que l’Administraci贸 Auton貌mica reconeix el seu grau de depend猫ncia. “Des de l’Ajuntament d’Onda destinem els diners necessaris per a complir amb el nostre principal objectiu, que 茅s seguir proporcionant suport a les persones majors en situaci贸 de depend猫ncia que no poden valer-se per si mateixos per a les accions del dia a dia. Amb esta mesura dignifiquem la vida d’estes persones i promovem la independ猫ncia i autonomia personal de qui m茅s ho necessita”, ha destacat la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.