fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda impulsa l’ocupaci贸 amb un nou programa municipal d’ajudes a la contractaci贸

Onda impulsa l’ocupaci贸 amb un nou programa municipal d’ajudes a la contractaci贸

Les noves ajudes municipals premiaran q眉estions com la duraci贸 dels contractes, a m茅s d’afavorir l’ocupaci贸 per a col路lectius amb m茅s dificultats

L’Ajuntament d’Onda ja t茅 preparades les noves bases per a 2017 d’ajudes econ貌miques per a la contractaci贸 de persones aturades de la localitat. L’alcalde Ximo Huguet ha presentat aquest mat铆 el programa, emmarcat en l’estrat猫gia de l’equip de govern per a “impulsar l’ocupaci贸 i treballar des de tots els 脿mbits possibles en la lluita contra l’atur a la ciutat”.

L’alcalde d’Onda 茅s conscient que “les Pimes i els empresaris aut貌noms locals han sigut i s贸n motor principal de l’economia en la ciutat”. Per aix貌, l’equip de govern liderat per Huguet, “conscient de les dificultats que puguen estar tenint en el context econ貌mic actual, proposa un programa d’ajudes orientades a facilitar la creaci贸 d’ocupaci贸”.

En concret, el programa municipal pret茅n facilitar a les empreses d’Onda la contractaci贸 d’onders aturats. “Amb aquestes ajudes directes, s’incentiva la contractaci贸 d’onders afavorint col路lectius amb especials dificultats d’inserci贸 laboral i fomentant l’ocupaci贸 estable mitjan莽ant la contractaci贸 indefinida directa i la conversi贸 de contractes temporals en indefinits”. D’aquesta manera, l’Ajuntament destinar脿 500 euros de forma directa en aquells casos en els quals la contractaci贸 tinga una duraci贸 de, almenys, 3 mesos; 1.000 euros en el cas de contractes de sis mesos i 1.500 euros per als indefinits. A m茅s, en el cas que contracten persones aturades de llarga duraci贸, en risc d’exclusi贸, persones aturades amb una discapacitat igual o superior al 33%, o aut貌noms que contracten el seu primer treballador, rebran una bonificaci贸 addicional de 200 euros. “Es tracta d’impulsar la contractaci贸 digna amb aquestes ajudes que premiaran q眉estions com la duraci贸 dels contractes, a m茅s d’afavorir l’ocupaci贸 per a col路lectius amb m茅s dificultats”, ha explicat Huguet, qui ha recordat que “aquest programa se suma a altres accions que est脿 realitzant l’equip de govern encaminades al foment de l’ocupaci贸 i a la creaci贸 de noves oportunitats com a cursos d’inserci贸, formaci贸 o tallers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.