fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertir脿 150.000 euros a arreglar dos parcs infantils i a crear una zona saludable

Onda invertir脿 150.000 euros a arreglar dos parcs infantils i a crear una zona saludable

L’equip de govern d’Onda destinar脿 el finan莽ament del Pla Castell贸 135 a reformar parcs que han arribat al final de la seua vida 煤til i sumar recursos per a continuar creixent com a ciutat saludable.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, liderat per Ximo Huguet, invertir脿 en la reforma dels parcs infantils del pavell贸 V铆ctor Cabedo i de la pla莽a General Arrando, aix铆 com en la creaci贸 d’una instal路laci贸 saludable al costat del carril ciclopeatonal, amb el finan莽ament del Pla Castell贸 135, del Pla de Cooperaci贸 Provincial d’Obres i Serveis de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 per a l’any 2017.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha destacat que, “una vegada m茅s, l’equip de govern compta amb les empreses locals per a executar els projectes de la ciutat com a mesura de creaci贸 d’ocupaci贸 i estimulaci贸 de l’economia local”. La redacci贸 del projecte ha recaigut en una empresa local d’Onda, denominada HLG Grupo Ingenier铆a y Arquitectura, que estableix el proc茅s de les obres.

Tant en el parc infantil de la pla莽a General Arrando com el situat al costat del Pavell贸 V铆ctor Cabedo, es retiraran totes els gronxadors que han complit amb la seua vida 煤til i que ja no s’ajusten a les normatives actuals de seguretat i accessibilitat, en trobar-se en un estat visible de deteriorament. Estos seran substitu茂ts pels nous, que s铆 que compleixen la nova legislaci贸.
A m茅s, la zona saludable estar脿 situada enfront de la porta del pavell贸 antic i a l’inici de la ruta saludable formada pel carril ciclopeatonal en direcci贸 al Salvador, amb l’objectiu de “fomentar l’exercici, afegint noves alternatives esportives a la ruta, com a exercicis d’estirada i de m脿quines que ajuden a millorar la mobilitat de joves i majors”, ha explicat la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, la prioritat de la qual 茅s “garantir que es mantinguen els recursos dels quals disposem per a continuar creixent com a ciutat saludable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.