Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda invertirà 150.000 euros a arreglar dos parcs infantils i a crear una zona saludable

Onda invertirà 150.000 euros a arreglar dos parcs infantils i a crear una zona saludable

L’equip de govern d’Onda destinarà el finançament del Pla Castelló 135 a reformar parcs que han arribat al final de la seua vida útil i sumar recursos per a continuar creixent com a ciutat saludable.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, liderat per Ximo Huguet, invertirà en la reforma dels parcs infantils del pavelló Víctor Cabedo i de la plaça General Arrando, així com en la creació d’una instal·lació saludable al costat del carril ciclopeatonal, amb el finançament del Pla Castelló 135, del Pla de Cooperació Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial de Castelló per a l’any 2017.

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha destacat que, “una vegada més, l’equip de govern compta amb les empreses locals per a executar els projectes de la ciutat com a mesura de creació d’ocupació i estimulació de l’economia local”. La redacció del projecte ha recaigut en una empresa local d’Onda, denominada HLG Grupo Ingeniería y Arquitectura, que estableix el procés de les obres.

Tant en el parc infantil de la plaça General Arrando com el situat al costat del Pavelló Víctor Cabedo, es retiraran totes els gronxadors que han complit amb la seua vida útil i que ja no s’ajusten a les normatives actuals de seguretat i accessibilitat, en trobar-se en un estat visible de deteriorament. Estos seran substituïts pels nous, que sí que compleixen la nova legislació.
A més, la zona saludable estarà situada enfront de la porta del pavelló antic i a l’inici de la ruta saludable formada pel carril ciclopeatonal en direcció al Salvador, amb l’objectiu de “fomentar l’exercici, afegint noves alternatives esportives a la ruta, com a exercicis d’estirada i de màquines que ajuden a millorar la mobilitat de joves i majors”, ha explicat la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, la prioritat de la qual és “garantir que es mantinguen els recursos dels quals disposem per a continuar creixent com a ciutat saludable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.