fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda treballa per la integraci贸 de les persones malaltes mentals

Onda treballa per la integraci贸 de les persones malaltes mentals

Aguilella es reuneix amb la Fundaci贸 Primavera per establir mecanismes de col路laboraci贸 entre ambdues entitats i lluitar per la integraci贸 social i laboral dels usuaris onders del centre.

L’Ajuntament d’Onda intensifica la coordinaci贸 amb la Fundaci贸 Primavera per fomentar la inserci贸 i integraci贸 social i laboral d’aquells usuaris onders amb malalties mentals. A la reuni贸 han assistit la tinent d’alcalde de Pol铆tica Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, acompanyada per dos t猫cnics municipals, aix铆 com la coordinadora t猫cnica, Salom茅 Castell贸, i la t猫cnic d’orientaci贸 i inserci贸 soci laboral de la Fundaci贸 Primavera, M. Luz Navarro.

L’equip de govern liderat per Ximo Huguet est脿 comprom猫s en la lluita per normalitzar la vida de les persones amb malalties mentals i considera prioritari realitzar accions inclinades a la seva rehabilitaci贸 psicosocial i inserci贸 sociolaboral. Amb aquest objectiu, Aguilella ha explicat que “durant la trobada s’han establit mecanismes de col路laboraci贸 entre ambdues entitats i s’han abordat diferents l铆nies de treball, posant 猫mfasi en la integraci贸 dels malalts mentals en el seu entorn proper, per evitar l’exclusi贸 i facilitar el seu acc茅s al mercat laboral”. D’aquesta manera, la tinent d’alcalde ha afirmat que l’Ajuntament completa la labor que realitza la Fundaci贸 amb aquestes persones, integrant-les en la xarxa de voluntaris del municipi. “D’aquesta manera el consistori suma al seu programa del voluntariat a persones que, per un motiu o un altre, es troben en situacions de car猫ncia, i els permet, no sols millorar la seva autoestima, si no tamb茅 implica la seva millora a nivell familiar, social i laboral”, ha concl貌s Mari Carmen Aguilella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.