fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reformen les dutxes de la piscina coberta de l’Alcora

Reformen les dutxes de la piscina coberta de l’Alcora

Falomir i Huguet han visitat les renovades instal路lacions i han destacat la “millora substancial” que ha suposat l’actuaci贸.

La nova temporada de la piscina coberta de l’Alcora ha comen莽at amb les seues instal路lacions millorades. Concretament, s’ha reformat la zona de les dutxes, una actuaci贸 “molt demandada” que ha estat a c脿rrec de l’empresa concession脿ria del servei.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Esports, Ana Huguet, han visitat les instal路lacions, on han destacat la “millora substancial” que ha suposat esta reforma, ja que es trobaven “bastant deteriorades”. I les actuacions de millora continuen. En l’actualitat, l’Ajuntament est脿 duent a terme la instal路laci贸 d’una nova caldera.

Aix铆 mateix, aviat comen莽ar脿 un “important” projecte pel qual el Consistori ha aconseguit una subvenci贸 de 120.000 鈧 de la Diputaci贸 de Castell贸, que inclou tamb茅 la millora d’altres instal路lacions esportives del municipi. Pel que fa a la piscina, se solucionaran els problemes de goteres existents mitjan莽ant la impermeabilitzaci贸 de la coberta i es milloraran les instal路lacions t猫rmiques de l’edifici, entre altres actuacions.

Cal recordar que la piscina porta en funcionament m茅s de 10 anys i la inversi贸 m茅s important, propera als 100.000 鈧, es va dur a terme el passat any 2016. Va consistir en la instal路laci贸 d’una nova m脿quina de climatitzaci贸 per a la sala principal, aix铆 com l’adequaci贸 de la instal路laci贸 de la difusi贸 de l’aire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.