fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt aborda amb la Direcci贸 General de Formaci贸 Professional les inversions que requereix l’IES Eduardo Merello

Sagunt aborda amb la Direcci贸 General de Formaci贸 Professional les inversions que requereix l’IES Eduardo Merello

L’alcalde, Dar铆o Moreno, el regidor d’Educaci贸, Jos茅 Manuel Tarazona, i el director del centre educatiu s’han reunit este mat铆 amb el director general, Manuel Gomicia.

L’Ajuntament de Sagunt treballa en la millora de les instal路lacions de l’IES Eduardo Merello de Port de Sagunt. Aix铆 es despr茅n de la reuni贸 que han mantingut este mat铆 l’alcalde, Dar铆o Moreno, i el regidor d’Educaci贸, Jos茅 Manuel Tarazona, amb el director general de Formaci贸 Professional, Manuel Gomicia, i amb el director de l’institut per a tractar sobre les inversions que requereix el centre educatiu.

Segons ha indicat el primer edil, les necessitats de l’institut van des d’equipaments fins a infraestructures i millores en les pr貌pies instal路lacions 芦perqu猫 continue sent un centre al m脿xim nivell禄 i puga 芦prestar el millor servei a la comunitat educativa禄.

芦Ara que cada vegada tenim m茅s a prop la finalitzaci贸 de l’IES n煤mero 5 茅s important que comencem a parlar d’eixa reorganitzaci贸 necess脿ria dels recursos educatius i, alhora, tamb茅 d’eixes inversions que s贸n imprescindibles per al centre i que no es poden demorar m茅s禄, ha manifestat Moreno.

En este sentit, el primer edil ha anunciat que des de l’Ajuntament es continuar脿 芦treballant en eixes reivindicacions i pressionant禄 a la Conselleria d’Educaci贸 perqu猫 l’IES Eduardo Merello 芦compte amb els millors recursos i puga prestar el millor servei禄 a la ciutat i a la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.