fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Set nous professionals ja s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Sagunt

Set nous professionals ja s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Sagunt

Els nous professionals s’han incorporat com a personal inter铆 per a cobrir la falta d’efectius durant la crisi provocada pel coronavirus.

La plantilla de la Policia Local de Sagunt ja s’ha ampliat despr茅s de la incorporaci贸 dels set nous professionals contractats per a cobrir la falta d’efectius durant la crisi per coronavirus. L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno; la regidora de Policia Local, Natalia Antonino; i els comandaments de la Policia Local de Sagunt van rebre ahir als nous efectius.

En este sentit, Natalia Antonino ha expressat que estan 芦contents i satisfets que els set interins nous passen a formar part de la plantilla, i per aix貌 ahir vam voler donar-los la benvinguda. Estes incorporacions s贸n un aire fresc per a la plantilla, ja que fa m茅s de 16 anys que no s’incorporava ning煤. 脡s una bona oportunitat perqu猫 els nous professionals aprenguen de l’experi猫ncia dels companys i companyes desenvolupen eixa vocaci贸 que amb tanta il路lusi贸 i ganes ens han transm茅s禄.

Dar铆o Moreno ha destacat 芦l’esfor莽 que s’ha fet per part de l’Equip de Govern d’incrementar la plantilla禄. A m茅s, el primer edil ha assegurat que estes 7 incorporacions 芦seran un refor莽 essencial en estos temps complicats que posen en relleu la necessitat d’un cos com la Policia Local, que es caracteritza per la seua proximitat i per la comprensi贸 de les necessitats dels nostres ciutadans i ciutadanes禄.

Els set professionals s’han incorporat com a interins despr茅s de superar l’oposici贸 que va realitzar l’Ajuntament de Sagunt recentment. Tal com explica la regidora, esta oposici贸 ja estava finalitzada quan va comen莽ar la crisi del coronavirus i l’estat d’alarma, per貌, despr茅s de paralitzar-se els tr脿mits administratius, faltava la resoluci贸, per la qual cosa no s’havia arribat a contractar a cap opositor.

Els nous professionals contractats ja havien superat totes les proves de l’oposici贸 i, donada la necessitat de refor莽ar la plantilla de la Policia Local per l’actual crisi, s’ha fet possible la seua incorporaci贸. D’esta manera, per la situaci贸 excepcional, els professionals s’han incorporat com a personal inter铆 fins a poder cobrir la seua pla莽a en propietat.

L’alcalde de Sagunt ja va assegurar que esta actuaci贸 ha sigut possible gr脿cies al treball conjunt del departament de Policia Local i el de Personal, aix铆 com a la labor del comissari cap de la comiss脿ria de Sagunt, Rafael de Manuel, que des del principi de l’emerg猫ncia va comen莽ar a tramitar les incorporacions amb l’Institut Valenci脿 de Seguretat P煤blica (IVASPE).

D’altra banda, l’alcalde ha informat hui en roda de premsa de les labors de suport i control que est脿 realitzant la Policia Local en les resid猫ncies del municipi. 芦Cada dos dies acudixen preguntant per quina 茅s la seua situaci贸 o si necessiten ajuda de l’Ajuntament i, arran d’estos seguiments, es va con茅ixer un possible cas de coronavirus que, malgrat l’activaci贸 del protocol, finalment va resultar negatiu禄, ha assegurat Moreno, fent veure que estes actuacions demostren 芦que s’est脿 portant un bon control per part dels responsables de les resid猫ncies i de la Policia Local per a evitar qualsevol tipus de problema en estes禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.