fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El S铆ndic de Greuges demana a Magdalena que deixi parlar al PP en els plens de Segorbe

El S铆ndic de Greuges demana a Magdalena que deixi parlar al PP en els plens de Segorbe

Aquesta decisi贸 la presa despr茅s d’una reclamaci贸 realitzada pel Partit Popular de Segorbe al no poder expressar-se durant els plens.

El PP va denunciar fa alguns mesos que l’alcalde els negava l’煤s de la paraula en tots els punts de l’ordre del dia durant els plens de l’ajuntament. El S铆ndic ent茅n que aquests punts 鈥減otser sense mala fe per貌 per absolut desconeixement del funcionament municipal, es converteixen en rodes de premsa de l’alcalde, sense preguntes, amb mitjans i funcionaris p煤blics i d’assist猫ncia obligat貌ria鈥, segons consta en la resoluci贸 administrativa.

Per aix貌 s’ha suggerit a l’Ajuntament de Segorbe que 鈥渞ealitzi una interpretaci贸 脿mplia del contingut de la funci贸 representativa dels membres de les corporacions locals en els assumptes p煤blics, garantint la participaci贸 en les deliberacions del Ple als membres de la corporaci贸 local aix铆 com el dret d’acc茅s a quants antecedents, dades o informacions precisin per realitzar les funcions que la normativa vigent els encomana i, concretament, en el punt de l’Ordre del Dia de la daci贸 de comptes de la gesti贸鈥.

Fer el contrari a aix貌, sempre segons el S铆ndic 鈥渟uposa un frau de llei, en aplicar el possible marge de discrecionalitat d’una norma sempre en contra de la pluralitat democr脿tica i en favor de qui dirigeix el ple鈥.

El S铆ndic de Greuges o S铆ndic de Greuges de la Comunitat Valenciana 茅s l’alt Comissionat de les Corts Valencianes per a la defensa dels drets i llibertats dels ciutadans enfront de les Administracions P煤bliques de la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.