Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Suera estrenarà en abril un àrea d’autocaravanes

Suera estrenarà en abril un àrea d’autocaravanes

L’àrea d’autocaravanes estarà situada al costat de l’alberg municipal Pla del Riu, a partir del 16 d’abril, quan s’inaugurarà oficialment.

Les obres estan a punt de finalitzar i tindran un cost total aproximat de 35.000 euros, finançats en part dins del pla provincial d’obres i serveis (POIS).

L’àrea tindrà capacitat per a sis caravanes, amb els seus corresponents enganxes d’electricitat, dues fonts i sistema d’evacuació d’aigües i de deixalles químiques, que utilitzen els acampadors en les seues condícies.

En la inauguració, es preveu una concentració d’autocaravanes i diverses activitats, que coincidiran amb la Fira d’Abril, organitzada per la Comissió de Festes. Per a ultimar els detalls, l’alcalde de Suera, José Pascual Martí Garcia, es va reunir amb el delegat territorial a la Comunitat Valenciana de la Plataforma Autocaravanes Autònoma (PACA), José Esteve Xifre.

Van visitar les obres, al costat de l’arquitecte municipal, Alberto Paradís, i el constructor, per a repassar tots els detalls i realitzar algunes xicotetes millores al projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.