fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Surt de nou a licitaci贸 el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenci贸 a les Persones a Benicarl贸

Surt de nou a licitaci贸 el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenci贸 a les Persones a Benicarl贸

El lot es correspon amb l’equipament de l’oficina i t茅 un import de 95.609,15 euros. El projecte de posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estrat猫gia DUSI cofinan莽ada per fons europeus FEDER.

La Plataforma de Contractaci贸 de l’Estat ha publicat per segona vegada la licitaci贸 del lot 2 corresponent a les obres de reforma i distribuci贸 de l’oficina d’atenci贸 a la ciutadania que s’ubicar脿 a l’edifici administratiu de la pla莽a del Doctor Pera.

La nova licitaci贸 s’ha adaptat als nous preus del mercat per intentar atraure un major nombre d’empreses i inclou els tancaments, instal路lacions, revestiments i equipament de les oficines, amb un import de licitaci贸 de 95.609,15 euros.

El primer lot, corresponent a l’execuci贸 dels treballs d’obra, es va adjudicar a l’empresa Eiffage Energ铆a SLU per un import de 207.983,96 euros.

El nou espai d’atenci贸 ciutadana, que rebr脿 el nom de SAP (Servei d’Atenci贸 a les Persones), ocupar脿 la planta baixa i primera planta de l’edifici i centralitzar脿 tota l’atenci贸 en un 煤nic espai adequat per a les necessitats tant de l’administraci贸 com dels ciutadans i ciutadanes.

El SAP, que s’emmarca en l’Estrat猫gia DUSI cofinan莽ada per fons europeus FEDER, ser脿 un espai completament accessible que comptar脿 amb hall d’entrada, zona d’espera, zona d’atenci贸 presencial, sala d’atenci贸 confidencial, espai per a ordinadors per a la ciutadania, zona per a emplenar documentaci贸 i espai per a caixer autom脿tic. Tamb茅 s’habilitar脿 a la primera planta una sala de reunions, i zona d’arxiu i d’oficines.

El termini de presentaci贸 d’ofertes d’aquesta segona licitaci贸 finalitzar脿 l’1 de desembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.