fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Una desena d’ONG d’Almassora es forma en elaboraci贸 de projectes

Una desena d’ONG d’Almassora es forma en elaboraci贸 de projectes

El curs ha sigut impartit per l’entitat social Il锚wasi de Castell贸.

La regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, ha fet lliurament dels diplomes acreditatius del curs “Marc l貌gic per a l’elaboraci贸 de projectes i dinamitzaci贸 del voluntariat”. La formaci贸, facilitada pel consistori a una desena d’entitats locals que formen part de la plataforma d’ONG, ha donat les claus als assistents per a gestionar el desenvolupament de les seues iniciatives i recopilar la documentaci贸 necess脿ria per a acollir-se a programes d’ajudes, tant p煤blics com privats.

Al capdavant del curs han estat els professionals del centre castellonenc de recerca, defensa i promoci贸 dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents, Il锚wasi. Amb gran experi猫ncia en l’elaboraci贸 dels projectes, el personal de l’entitat social ha aprofundit en conceptes com les matrius de planificaci贸, els indicadors verificables o l’expedici贸 de certificats.

“Volem facilitar al m脿xim el treball al personal voluntari de les ONG i aconseguir que es familiaritzen amb certs processos burocr脿tics, necessaris per a garantir la transpar猫ncia per貌 que poden resultar complicats per a persones sense formaci贸 espec铆fica”, ha destacat Belliure d’esta iniciativa, a la qual han acudit membres de les seus locals de Creu Roja, Mans Unides o C脿rites, entre altres entitats ben猫fiques.

Cal recordar que una de les metes marcades per a 2018 per les associacions que integren la plataforma d’ONG d’Almassora 茅s la captaci贸 de voluntariat i la renovaci贸 generacional dels equips de treball. Per a arribar al p煤blic m茅s jove i donar a con茅ixer el seu treball, el personal voluntari de les entitats protagonitzar脿 un v铆deo promocional que elaboraran amb el suport de l’Ajuntament d’Almassora.

En esta mateixa l铆nia, Serveis Socials tamb茅 oferir脿 durant l’any la tercera edici贸 del curs de xarxes socials i disseny perqu猫 el personal de les entitats aprenga a gestionar els seus perfils en xarxes socials i a elaborar cartelleria i altres suports gr脿fics amb els quals difondre les seues accions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.