fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real aprofundeix en l’煤s de recursos telem脿tics per a promoure la participaci贸 del Consell de Xiquets i Xiquetes

Vila-real aprofundeix en l’煤s de recursos telem脿tics per a promoure la participaci贸 del Consell de Xiquets i Xiquetes

La regidora de Participaci贸, Miriam Caravaca, assisteix a dist脿ncia a una jornada amb car脿cter internacional en el marc de la xarxa La Citt脿 dei Bambini.

La Regidoria de Participaci贸 Ciutadana aprofundeix en les noves estrat猫gies i eines telem脿tiques per a continuar fent possible la implicaci贸 dels xiquets i xiquetes en la presa de decisions que afecten la ciutat. La regidora responsable de l’脿rea, Miriam Caravaca, ha participat de manera telem脿tica en una jornada amb car脿cter internacional centrada en explorar els diferents recursos que ofereixen les noves tecnologies per a mantindre actiu el treball del Consell de Xiquets i Xiquetes. La jornada ha sigut impulsada en el marc de la xarxa La Citt脿 dei Bambini de la qual forma part el consistori.

鈥淟’actual pand猫mia i la impossibilitat de mantindre reunions presencials no ha impedit que des de l’Ajuntament de Vila-real continuem apostant per la participaci贸, aprofitant les possibilitats de les eines telem脿tiques i les noves tecnologies鈥, explica la regidora, qui recorda que 鈥渆l Consell de Xiquets i Xiquetes ha seguit i continua reunint-se de manera peri貌dica de manera virtual per a treballar en els diferents projectes que tenen en marxa i per a aportar la seua visi贸 sobre com ha de ser la ciutat de la qual ells i elles s贸n una part fonamental鈥. En aquest sentit, Caravaca recorda que 鈥溍﹕ important que la cultura de la participaci贸 siga present des de les edats primerenques perqu猫 els nostres xiquets i xiquetes tenen tamb茅 dret a opinar i a ser escoltats per貌 tamb茅 perqu猫 d’aquesta manera formarem a adults implicats en les decisions que afecten la seua ciutat鈥.
En la jornada, que ha comptat amb la col路laboraci贸 de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Buenos Aires, han participat membres de la xarxa La Citt脿 dei Bambini d’Espanya, Portugal, It脿lia, l’Argentina, Brasil, l’Uruguai, Xile, Rep煤blica Dominicana, el Per煤, Col貌mbia, M猫xic i Costa Rica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.