fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real commemora el Dia Mundial del Turisme amb una ruta en bicicleta pel patrimoni rural

Vila-real commemora el Dia Mundial del Turisme amb una ruta en bicicleta pel patrimoni rural

La ciutat de Vila-real se suma diumenge 3 d’octubre a la commemoració del Dia Mundial del Turisme, baix el lema Turisme per a un creixement inclusiu, amb una ruta en bicicleta pel patrimoni rural del terme municipal.

Mundial del Turisme d’enguany, volem que també siga un creixement inclusiu i ajude a la recuperació social”, assenyala el regidor de l’àrea, Diego A. Vila.

La ruta eixirà del Molí de la Vila a les 9.00 h del matí i tindrà una durada de tres hores aproximadament. Com que, amb la normativa actual, només es poden fer grups de 25 persones, la inscripció prèvia és obligatòria i gratuïta. Per a inscriure’s, s’ha de contactar amb l’Oficina de Turisme per telèfon (964 54 72 48) o correu electrònic (turisme@vila-real.es). Dins el Pla de visites guiades, hi ha previstes altres eixides semblants en pròximes convocatòries.

“Vila-real forma part de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030, i a través del turisme pot contribuir sobretot a la consecució dels Objectius del Desenvolupament Sostenible número 8 (treball decent i creixement econòmic) i 12 (producció i consum responsables)”, detalla Vila. El regidor avança, a més, que en les pròximes setmanes també es convocarà la Mesa de Turisme i Oci, una vegada el Consell publique les noves mesures i la desescalada progressiva anunciada pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.