fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real participa en l鈥檈laboraci贸 d鈥檜n 鈥楢BC de la innovaci贸鈥 per a estendre el model de ciutat innovadora

Vila-real participa en l鈥檈laboraci贸 d鈥檜n 鈥楢BC de la innovaci贸鈥 per a estendre el model de ciutat innovadora

El regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, ha participat aquesta setmana en la reuni贸 de la xarxa Innpulso de ciutats innovadores, celebrada a la ciutat de Terrassa, per a donar a con茅ixer l’ABC de la innovaci贸 i seguir avan莽ant en els diferents projectes en els quals est脿 treballant la xarxa per a afavorir el canvi de model productiu i la implantaci贸 d’instruments d’innovaci贸 en la Administraci贸 p煤blica.

La jornada ha comptat tamb茅 amb el subdirector general de Foment de la Innovaci贸 del Ministeri d鈥橢conomia i Competitivitat, Juan Manuel Garrido, a m茅s del responsable d鈥橧nnpulso i alcalde d鈥橢rmua, Carlos Totorika, i el primer edil de Terrassa, Jordi Ballart, presentadors de l鈥檃cte.

鈥淟鈥橝BC de la innovaci贸 茅s una guia pr脿ctica per a ajudar les poblacions que necessiten informaci贸 per a la implementaci贸 de processos innovadors, en l鈥檈laboraci贸 de la qual Vila-real ha estat treballant des del primer dia i que ens servir脿 per a seguir aprofundint i millorant en la nostra marca de Ciutat de la Ci猫ncia i la Innovaci贸鈥, valora el regidor. A m茅s, la reuni贸 d鈥橧nnpulso tamb茅 ha servit per a presentar la nova web de la xarxa i avan莽ar en els projectes de compra p煤blica innovadora, a m茅s de preparar la segona Trobada d鈥檃lcaldes i empreses innovadores, on Vila-real acudir脿 amb la guanyadora del Premi Globalis, Ultraprotek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.