fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real participa en l’elaboració d’un ‘ABC de la innovació’ per a estendre el model de ciutat innovadora

Vila-real participa en l’elaboració d’un ‘ABC de la innovació’ per a estendre el model de ciutat innovadora

El regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, ha participat aquesta setmana en la reunió de la xarxa Innpulso de ciutats innovadores, celebrada a la ciutat de Terrassa, per a donar a conéixer l’ABC de la innovació i seguir avançant en els diferents projectes en els quals està treballant la xarxa per a afavorir el canvi de model productiu i la implantació d’instruments d’innovació en la Administració pública.

La jornada ha comptat també amb el subdirector general de Foment de la Innovació del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Juan Manuel Garrido, a més del responsable d’Innpulso i alcalde d’Ermua, Carlos Totorika, i el primer edil de Terrassa, Jordi Ballart, presentadors de l’acte.

“L’ABC de la innovació és una guia pràctica per a ajudar les poblacions que necessiten informació per a la implementació de processos innovadors, en l’elaboració de la qual Vila-real ha estat treballant des del primer dia i que ens servirà per a seguir aprofundint i millorant en la nostra marca de Ciutat de la Ciència i la Innovació”, valora el regidor. A més, la reunió d’Innpulso també ha servit per a presentar la nova web de la xarxa i avançar en els projectes de compra pública innovadora, a més de preparar la segona Trobada d’alcaldes i empreses innovadores, on Vila-real acudirà amb la guanyadora del Premi Globalis, Ultraprotek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.