fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vilafam茅s millora el servei Guifi.net

Vilafam茅s millora el servei Guifi.net

La Regidoria de Noves Tecnologies inverteix en un nou servidor i crear脿 usuaris personalitzats per als ve茂ns.

L’脿rea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilafam茅s ha iniciat un proc茅s de renovaci贸 de la connexi贸 Guifi.net, que permet un acc茅s lliure a internet. La millora li donar脿 millor una millor estabilitat al servei, augmentant la seva robustesa.

El regidor responsable, Sergi Trilles, ha explicat que “es realitzar脿 una inversi贸 de 1.173,70 euros per millorar el servidor, ja que l’anterior estava desfasat i no complia les normes de seguretat”. En la millora “s’ha contemplat la instal路laci贸 d’un nou armari per protegir un servidor d’煤ltima generaci贸”, segons el regidor.

D’aquesta manera, segons Trilles “donem un important impuls a les noves tecnologies al municipi”.

Des de l’Ajuntament de Vilafam茅s s’ha agra茂t la tasca de Llu铆s Andreu pel suport prestat per a la consolidaci贸 del servei Guifi.net al municipi

Tutorial per a usuaris i clau personalitzada

La regidoria de Noves Tecnologies est脿 treballant en la creaci贸 d’un tutorial que facilitar脿 l’acc茅s a nous usuaris del servei. Aix铆 mateix Trilles ha relatat que “es crear脿 un usuari per a cada ve铆 per personalitzar el servei i tenir un major control. Anunciarem quan es donar脿 de baixa l’usuari gen猫ric actual i es podr脿 sol路licitar el nou usuari personalitzat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.