fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs facilita l’accés als hotels de la ciutat

Vinaròs facilita l’accés als hotels de la ciutat

L’Ajuntament de Vinaròs promou la primera fase de senyalització turística hotelera.

L’Ajuntament de Vinaròs, conjuntament amb els hotels Nou Casablanca, Rh Vinaròs Playa i Rh Vinaròs Aura, ha dut a terme la primera fase de senyalització turística hotelera per a la destinació turística de Vinaròs. Aquesta actuació s’ha fet segons els criteris que es delimiten en el Manual de Senyalització Turística de Vinaròs.

Una correcta senyalització en una destinació turística és fonamental perquè els turistes que la visiten puguen accedir als recursos turístics amb major facilitat i per tant, obtenir una major satisfacció.

L’origen d’aquest projecte naix de l’interés dels mateixos hotelers implicats però també de l’anàlisi de Turisme Vinaròs de les queixes i suggeriments dels usuaris en portals turístics com ara TripAdvisor, quant a les dificultats per a trobar alguns hotels de la ciutat.

El regidor de Turisme, Doménec Fontanet, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta actuació i pel grau d’implicació que s’ha donat entre els serveis municipals i els hotels que han participat en aquesta primera fase. Tanmateix ha anunciat que la resta d’hotels de la ciutat que estiguen interessats a participar d’aquest projecte poden dirigir-se a la Regidoria de Turisme o bé a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà per tal de conéixer les condicions i poder sol·licitar-ho.

Leave a Reply

Your email address will not be published.