fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim aprova les mesures a favor dels celíacs sol·licitades per Ciudadanos

Benicàssim aprova les mesures a favor dels celíacs sol·licitades per Ciudadanos

La portaveu adjunta, Paula Archelós, ha assenyalat que “l’aprovació per unanimitat respon a la importància d’ajudar a aquest col·lectiu”

La portaveu adjunta de Ciutadans (C’s) a Benicàssim, Paula Archelós, ha assenyalat que “l’aprovació per unanimitat de la proposta presentada per C’s per a introduir mesures en l’Ajuntament a favor dels celíacs respon a la importància d’ajudar a aquest col·lectiu”. L’edil de C’s ha traslladat que “les mesures no solament cerquen millorar la qualitat dels veïns celíacs de Benicàssim, sinó també d’afegir un atractiu més al municipi per als turistes que pateixen aquesta problemàtica”.

“És important que el Consistori introduïsca incentius i informació al sector *hostelero i al turista dels llocs que compleixen els requisits necessaris per a oferir menjar als celíacs” ha afirmat l’edil, qui ha conclòs que “els veïns i els visitants haurien de poder portar una vida totalment normal i disposar de la informació necessària a l’hora de gaudir de les enormes possibilitats d’oci que ofereix la localitat”.

D’altra banda, la portaveu de C’s en el municipi, Cristina Fernández, ha defensat en sessió plenària, que “Ciutadans està a favor d’actualitzar els impostos relatius a l’IBI, i aprofitant l’oportunitat, incentivar a través d’aquest impost a les persones que vulguen adequar els seus habitatges i immobles en eficiència energètica”. En aquesta línia, l’edil ha afegit que “l’equip de Govern ha d’incloure criteris de bonificació que beneficien a les persones amb menys recursos que vulguen reformar i actualitzar l’eficiència energètica de les seues cases”.

“La proposta és una mesura que va en el camí que C’s segueix durant tota la legislatura, arribar a ser un municipi referent en eficiència i sostenibilitat, sent l’eix central, l’aposta per convertir al municipi en una Smart *City”, ha conclòs la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.