fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim aprova les mesures a favor dels cel铆acs sol路licitades per Ciudadanos

Benic脿ssim aprova les mesures a favor dels cel铆acs sol路licitades per Ciudadanos

La portaveu adjunta, Paula Archel贸s, ha assenyalat que “l’aprovaci贸 per unanimitat respon a la import脿ncia d’ajudar a aquest col路lectiu”

La portaveu adjunta de Ciutadans (C’s) a Benic脿ssim, Paula Archel贸s, ha assenyalat que “l’aprovaci贸 per unanimitat de la proposta presentada per C’s per a introduir mesures en l’Ajuntament a favor dels cel铆acs respon a la import脿ncia d’ajudar a aquest col路lectiu”. L’edil de C’s ha traslladat que “les mesures no solament cerquen millorar la qualitat dels ve茂ns cel铆acs de Benic脿ssim, sin贸 tamb茅 d’afegir un atractiu m茅s al municipi per als turistes que pateixen aquesta problem脿tica”.

“脡s important que el Consistori introdu茂sca incentius i informaci贸 al sector *hostelero i al turista dels llocs que compleixen els requisits necessaris per a oferir menjar als cel铆acs” ha afirmat l’edil, qui ha concl貌s que “els ve茂ns i els visitants haurien de poder portar una vida totalment normal i disposar de la informaci贸 necess脿ria a l’hora de gaudir de les enormes possibilitats d’oci que ofereix la localitat”.

D’altra banda, la portaveu de C’s en el municipi, Cristina Fern谩ndez, ha defensat en sessi贸 plen脿ria, que “Ciutadans est脿 a favor d’actualitzar els impostos relatius a l’IBI, i aprofitant l’oportunitat, incentivar a trav茅s d’aquest impost a les persones que vulguen adequar els seus habitatges i immobles en efici猫ncia energ猫tica”. En aquesta l铆nia, l’edil ha afegit que “l’equip de Govern ha d’incloure criteris de bonificaci贸 que beneficien a les persones amb menys recursos que vulguen reformar i actualitzar l’efici猫ncia energ猫tica de les seues cases”.

“La proposta 茅s una mesura que va en el cam铆 que C’s segueix durant tota la legislatura, arribar a ser un municipi referent en efici猫ncia i sostenibilitat, sent l’eix central, l’aposta per convertir al municipi en una Smart *City”, ha concl貌s la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.