fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans aconsegueix que Les Corts aprove dotar de noves instal路lacions al Conservatori Superior de M煤sica de Castell贸

Ciutadans aconsegueix que Les Corts aprove dotar de noves instal路lacions al Conservatori Superior de M煤sica de Castell贸

El portaveu adjunt de C’s, Alberto Garc铆a, recorda que els alumnes de diferents disciplines comparteixen aules que no estan insonoritzades.

El grup parlamentari Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes ha aconseguit que la Comissi贸 d’Educaci贸 i Cultura aprove “instar al Consell a dotar de noves instal路lacions al Conservatori Superior de M煤sica de Castell贸 i assignar-li els recursos suficients per a realitzar les funcions que li s贸n pr貌pies”. Segons ha explicat el diputat de Ciutadans Alberto Garc铆a, qui va aconseguir que l’esmena de C’s s’incloguera en la proposta socialista per a elaborar un mapa de centres p煤blics d’ensenyaments art铆stics, “fins avui el Conservatori Superior de M煤sica de Castell贸 comparteix espai amb el Conservatori Professional i amb altres ensenyaments art铆stics”.

En aquesta l铆nia, ha indicat que “els alumnes d’estudis superiors comparteixen amb els d’estudis professionals i d’ensenyaments art铆stics musicals les mateixes instal路lacions, aules que no estan insonoritzades i amb p猫ssima connexi贸 a internet”.

“Amb l’aprovaci贸 d’aquesta esmena s’ha aconseguit una reivindicaci贸 del professorat, que havia denunciat en nombroses ocasions els problemes del Conservatori Superior”, ha assegurat Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.