Part fonamental de l'èxit se l'emporten els actes paral·lels: tastos i showcookings amb els productes de Castelló Ruta de Sabor i productes propis com...
Delícies en miniatura en la VIII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora
La consumició de tres euros inclou plat i beguda en els 18 locals participants.
La VIII Ruta de la Tapa i el VI congrega 18 locals d’Almassora
Per tres euros, el públic podrà gaudir d'una combinació de tapa i beguda.
Castelló Ruta de Sabor conclou la Magdalena ‘més gastronòmica’ amb més consum dels productes autòctons de la província
Els stands de la Fonda del Vi i la Fira de la Tapa i la Cervesa potencien el consum d'aliments de la província en les festes.
Nules prepara la VII ruta “Nules de tapa en tapa”
Els establiments interessats poden inscriure-s'hi fins al pròxim 28 de març.
Les XV Jornades de la Trufa de Morella continuen amb molta participació
Esta vesprada els restaurants El Faixero i Pizzeria Lola oferiran un maridatge de vi i cuina amb trufa.
La II Ruta Fallera de la Tapa de la Vall d’Uixó ofereix tapa i beguda per 2,50 euros
17 bars i restaurants participen en esta iniciativa de l'Ajuntament i de Junta Local Fallera per a potenciar el sector hostaler.
Peníscola innova en la seua promoció com a destinació gastronòmica
L'àrea de Turisme juntament amb els restauradors locals acorden reformular el plantejament de les Jornades Gastronòmiques al llarg de l'any, sumant at...
Morella Negra com la Trufa premia a Carlos Augusto Casas amb el Tuber Melanosporum
Les XV Jornades de la Trufa de Morella s'allarguen fins a l'11 de març amb el diamant negre com a producte principal.
Turisme seguix amb la promoció de les Jornades Gastronòmiques de la Taronja de Borriana
Després d'un primer cap de setmana de celebració de la novena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Taronja, diversos propietaris i propietàries...