Durant la presentació de la Ruta de la Tapa de Castelló, vam parlar amb Carlos Pérez, organitzador de l'esdeveniment gastronòmic.
Amparo Marco, alcaldessa de Castelló: “La gastronomia és un atractiu turístic i un motiu perquè altres ciutadans vinguen a Castelló”
Ahir, durant la presentació de la Ruta de la Tapa de Castelló, vam parlar amb Amparo Marco, alcaldessa de la ciutat, sobre la importància d'este esdev...
La Diputació llança un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui i cuiners de la província
El Govern Provincial fomenta la posada en valor de la gastronomia provincial amb una creativa proposta audiovisual.
La Ruta de la Tapa de Vila-real reuneix els restauradors locals per a començar a preparar la XIII edició amb canvi de dates
El regidor de Turisme, Diego Vila, ha reunit esta setmana als restauradors de Vila-real, amb l'objectiu de començar a dissenyar la pròxima edició de l...
Turisme presenta la nova marca ‘Castelló Gastronòmic’ per a potenciar l’oferta culinària de la ciutat
El Patronat de Turisme ha presentat hui a Madrid amb cinc xefs que han elaborat un buffet temàtic amb 12 plats típics.
Consum engega la tercera edició de Divercuina de la Terreta a Castelló amb 180 xiquets ja inscrits
El calendari de tardor, que s'inaugura demà, es desenvoluparà els dissabtes de setembre i octubre en horari de 10.00 a 13.45 hores.
Peníscola posa en marxa la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i l’Horta
Un total de 15 establiments participaran en esta jornada.
Tretze restaurants del Grau cuinaran els millors plats de polp i sèpia
Puerta i Ribera presenten la quarta edició de les jornades.
Turisme dóna suport a la primera edició de la Ruta de Tapes del Mar ‘Sabors Grau’ de Castelló
L'esdeveniment comptarà amb 15 participants que presentaran un total de 30 aperitius elaborats amb productes locals.
Un restaurant d’Artana guanya el premi al millor ‘arrocito de Castelló’
La primera edició del concurs ha comptat amb vint xefs que han cuinat la seua pròpia recepta d'arròs amb ingredients de la província.