Es celebra també la XII Mostra Gastronòmica amb una gran afluència de visitants.
La Diputació de Castelló potenciarà el turisme gastronòmic amb la XVI Mostra de la Tòfona Negra de l´Alt Maestrat
El Govern Provincial presenta esta consolidada iniciativa que este any tindrà lloc els dies 9 i 10 de febrer a Catí
La Diputació de Castelló conclou Madrid Fusió posicionant els productes de Castelló Ruta de Sabor en l’elit de l’alta cuina mundial
S'ha comptat amb el suport de Martín Berasategui, ambaixador de la marca, el millor prescriptor de la gastronomia castellonenca amb professionals de t...
La Diputació de Castelló promocionarà la gastronomia autòctona en el seu estand provincial de Cevisama amb Castelló Ruta de Sabor
El Govern Provincial oferirà degustacions locals entre el públic internacional que visita la fira la setmana vinent
La Festa de la Carxofa 2019 arranca este dijous a Benicarló amb les Jornades del Pinxo
Enguany, les Jornades del Pinxo (de l'11 al 27 de gener) comptaran amb una participació 32 establiments i s'entregaran un total de 6 premis.
Coneix els menús i restaurants de les jornades gastronòmiques a Peníscola
Peníscola aposta este últim mes de l’any per propostes gastronòmiques basades en el receptari tradicional i autòcton. Calderes i guisats amb peix i la...
La Diputació impulsa el turisme gastronòmic amb unes consolidades V Jornades de l’Oli i la Fruita seca
El Govern Provincial promou la posada en valor dels productes autòctons a través de la seua marca Castelló Ruta de Sabor.
L’èxit de les jornades trufícoles de Diputació enforteix el projecte Castelló Ruta de Sabor com a via de futur en els pobles
El Govern Provincial esgota les places del curs de truficultura que impartirà el 9 i 10 de novembre en la ciutat de Castelló.
La Diputació convocarà una altra fira Castelló Ruta de Sabor al desembre després del gran èxit d’este cap de setmana
El Govern Provincial comença a treballar ja en una fira més especialitzada en la venda de tòfona i de productes nadalencs.
Vicent Sales, vicepresident de la Diputació de Castelló: “Tenim un producte gastronòmic de primera fila que crec que val la pena potenciar”
Parlem amb Vicent Sales, dins de la presentació de la Ruta de la Tapa de Castelló, sobre els productes alimentaris de la província i la marca "Castell...