Tallers gastronòmics, showcooking i menús especials es podran gaudir fins a l'11 de març a Morella.
Peníscola sorprén amb els seus Plats de Cinema als visitants del Mercat de Sant Antón, al barri madrileny de Chueca
En el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Peníscola ha programat al Mercat de Sant Antón - a Chueca, un dels barris més de moda de la ...
Borriana presenta l’ampliada i renovada programació de les IX Jornades Gastronòmiques de la Taronja 2018
Regidoria de Turisme, Associació d'Hostaleria i Cooperativa de Sant Josep uneixen forces i treball per a oferir conferències, vins d'honor o exhibicio...
Morella presenta les XV Jornades de la Trufa
Les jornades comencen el 26 de gener i s’allarguen fins l’11 de març amb menús especials, showcookings i degustacions.
La Diputació impulsa les VII Jornades Gastronòmiques de la Tòfona del 13 de gener a l’11 de març en l’Alt Maestrat
Un total de set restaurants de tres municipis de l'Alt Maestrat participen en estes jornades que atreuen un impacte de 100.000€.
Les Jornades Gastronòmiques del Coent eleven en prop de 10.000 euros l’impacte econòmic a Borriana
Amb la participació de fins a set establiments de la ciutat, el nombre de menús servits durant les Jornades de Sabors Tradicionals han arribat a les 1...
Torreblanca celebra la Fira Citrícola dedicada a la taronja i la carxofa
Este esdeveniment ha reunit a un nombrós públic en la Plaça Major, on s'han situat prop de 20 expositors.
La Diputació impulsa el turisme del Maestrat amb les IV Jornades de l’Oli i els Fruits Secs
El Govern Provincial conjumina a través de Castelló Ruta de Sabor l'oferta gastronòmica de vuit pobles com a recurs turístic.
Els restaurants d’Almassora serveixen més de 200 menús en les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Taronja
Comerç incrementa la capacitat del 'showcooking' d'este divendres per a donar cabuda a les 45 sol·licituds presentades.
La Diputació fomenta el consum de productes autòctons a través dels I Tastos Maridats de Castelló Ruta de Sabor
El Govern Provincial programa sis jornades per potenciar el consum de producte autòcton entre professionals de Castelló.